Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 november 2014, 12:55

Fietsers botsen, vrouw ernstig beenletsel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:48 uur

APELDOORN – Donderdagmiddag vond in Apeldoorn rond 15.20 uur een aanrijding plaats tussen twee fietsers. De aanrijding gebeurde op de kruising van de Ontvangst/Zonnewende.

 

Toen agenten na een melding ter plaatse gingen, troffen zij een 53-jarige vrouw uit Apeldoorn die gewond op de grond lag. Ze verklaarde in botsing te zijn gekomen met een jongen van ongeveer tien jaar oud. De jongen bleef even staan, maar is vervolgens weggefietst. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar artsen ernstig beenletsel constateerden.

 

De politie roept de betrokken fietser op om zich te melden. Ook roept de politie scholieren van de school Zonnewende en Regenboog op om eventuele informatie over de aanrijding te melden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.