Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 november 2014, 9:15

Apeldoorner gewond in gezicht na verkeersconflict

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 26-jarige Apeldoorner op donderdagavond 20 november. Aanleiding voor de mishandeling zou een verkeersincident zijn, dat diezelfde avond plaatsvond op de Vosselmanstraat in Apeldoorn. De politie zoekt getuigen van dit verkeersincident.

 

Die donderdagavond, 20 november, reed de 26-jarige man rond 23.40 over de Vosselmanstraat, vanuit de richting Loolaan, richting de brandweerkazerne. Ter hoogte van de Hoofdstraat liep een groep van zo’n zes jonge mannen over de Vosselmanstraat richting de Loolaan. De groep liep op de rijbaan.

 

De 26-jarige man verklaarde dat hij iets naar links stuurde en wat gas gaf om de groep te laten schrikken. De politie is op zoek naar getuigen die iets van dit voorval hebben gezien, of even daarvoor of daarna de groep mannen ook op de rijbaan hebben zien lopen. Ook zou de politie graag spreken met een andere automobilist die rond dat tijdstip op de rijbaan reed waar de mannen liepen en er daardoor niet langs kon.

 

Mishandeling

Na dit verkeersincident afgelopen donderdag kreeg de politie rond middernacht een melding binnen over een conflict aan de Duivenlaan/Wulpenlaan in Apeldoorn. Ter plaatse troffen agenten een man in zijn auto aan, met verwondingen aan zijn gezicht. Het bleek om de 26-jarige Apeldoorner te gaan.

 

De man had zijn auto net geparkeerd aan de Duivenlaan, waarna er een auto stopte naast hem waar een jongeman uitstapte. De Apeldoorner draaide zijn raam open en kreeg meteen meerdere trappen en klappen in het gezicht. Daarna reed er een lichte Volkswagen Golf langs. Getuigen meldden dat hier meerdere jonge mannen uitstapten die tegen de auto van de Apeldoorner trapten, en noteerden de kentekens van beide auto’s.

 

Aanhoudingen

Donderdagnacht heeft de politie, afgaand op de getuigenverklaringen en op basis van de genoteerde kentekens, twee verdachten van 26 en 27 uit Vaasen aangehouden. Ook werd een lichte Volkwagen Golf in beslag genomen voor onderzoek. De 26-jarige man is vrijdag heengezonden en is geen verdachte meer in dit onderzoek. Zaterdag 22 november is een andere 27-jarige man uit Vaassen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling.

 

Getuigen

Mensen die iets van het verkeersincident aan de Vosselmanstraat hebben gezien donderdagavond kunnen de politie bellen via 0900-8844. Anoniem een melding doorgeven kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.