Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 november 2014, 10:25

Duo vernielt plantenbak na stappen

Laatst bijgewerkt: zondag 12:48 uur

TWELLO – Twee jongemannen uit de gemeente Apeldoorn zijn in de nacht van zondag op maandag 24 november dankzij getuigen door de politie aangehouden. Zij pleegden na het stappen aan de Rijksstraatweg vernielingen.

 

De politie kreeg omstreeks 01.15 uur een melding dat enkele jongeren die door de discobus in Twello waren afgezet vernielingen pleegden. Dit zou vaker gebeuren en nu was er een plantenbak vernield en had men met fietsen gegooid.

 

Ingesloten voor verhoor

De gedupeerden gingen achter de verdachten aan en de gealarmeerde politie hield het duo aan. Het ging om een 17-jarigen en 20-jarige uit de gemeente Apeldoorn. Zij zijn ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op. De oudste krijgt ook nog een proces-verbaal omdat hij het nodig vond om de politieagenten te beledigen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.