Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 november 2014, 11:25

Apeldoorners in auto op inbrekerspad

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:48 uur

HEERDE – De politie heeft maandagavond 24 november na een melding van een getuige aan de Kanaalstraat twee Apeldoorners aangehouden. Zij gedroegen zich verdacht en hadden inbrekersgereedschap bij zich

 

De politie kreeg aan het begin van de avond een melding dat twee mannen hun auto hadden geparkeerd en kennelijk interesse voor woningen hadden. Meerdere eenheden stelden een onderzoek in en het duo werd niet veel later gecontroleerd. Een van hen was in het bezit van een bivakmuts en in de auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Het duo van 26 en 30 jaar werd aangehouden voor verder onderzoek.

112 Heerde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Heerde lees je in onze categorie 112 Nieuws Heerde. Alle 112 alarmeringen uit Heerde kan je live volgen via 112 meldingen Heerde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.