Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 november 2014, 10:14

Dozen met zwaar vuurwerk op erf Wikkeweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:48 uur

APELDOORN – Een Apeldoorner heeft zich dinsdagavond 25 november bij de politie gemeld en is aangehouden. Eerder op de avond was bij hem thuis een grote hoeveelheid zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen.

 

De politie onderzocht een melding, dat de verdachte mogelijk in vuurwerk handelde. Bij een onderzoek aan de Wikkeweg werd op de oprit onder een zeil een stapel dozen aangetroffen. Deze waren gevuld met flower beds. In een schuur op het erf werd een grote hoeveelheid zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. Dit is in beslag genomen. Het bleek om zo’n 500 kg te gaan.

 

Meld handel, transport en opslag illegaal vuurwerk
De politie waarschuwt mensen, dat het kopen van illegaal vuurwerk strafbaar is. Bovendien vormen grote partijen (illegaal) vuurwerk die in woonbuurten of andere niet veilige plekken worden opgeslagen, een gevaar voor omwonenden. Jaarlijks vinden er ongelukken plaats met (illegaal) vuurwerk, met ernstig letsel tot gevolg. De politie vraagt informatie over de handel, het transport en/of opslag van gevaarlijk vuurwerk te melden via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.