Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 november 2014, 13:53

Diefstal bankpassen vrouw (77) na babbeltruc

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:48 uur

KLARENBEEK – Een nog onbekende man heeft vrijdag 28 november door middel van een variant van de babbeltruc de bankpassen van een 77-jarige vrouw uit Klarenbeek weten te bemachtigen. Daarna heeft de man met de passen geld van de rekening gehaald. De politie onderzoekt de zaak.

 

De vrouw werd vrijdag rond 15.30 uur opgebeld door een man die zei dat hij een medewerker van de bank was en dat de bankpassen moesten worden ingenomen. De passen zouden door een koerier worden opgehaald. Het verhaal van de man kwam erg geloofwaardig over bij de vrouw. Toen korte tijd later een man aanbelde die zich voordeed als de koerier van de bank, gaf de vrouw de bankpassen mee. Niet veel later werd er geld van de rekening van de vrouw gehaald.

 

De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. De ‘koerier’ zou rond de 50 jaar zijn, 1.80m à 1.85m lang en blank zijn. Volgens het slachtoffer was de man fors gebouwd en had hij een rond hoofd met dik gezicht en dikke nek. De man zou zijn vertrokken in een zwarte auto. Mensen die in Klarenbeek  iets bijzonders hebben gezien of een man hebben gezien die aan de omschrijving voldoet, worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

 

De politie waarschuwt om nooit uw bankpas af te geven, ook niet aan medewerkers van een bank. Personen die zich niet kunnen of willen legitimeren, laat u gewoon niet binnen. Als u het niet vertrouwt, bel dan direct de politie via telefoonnummer 112 en geef het signalement door van de persoon die aan de deur stond.

112 Klarenbeek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Klarenbeek lees je in onze categorie 112 Nieuws Klarenbeek. Alle 112 alarmeringen uit Klarenbeek kan je live volgen via 112 meldingen Klarenbeek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.