Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 december 2014, 9:35

Apeldoorner betrapt op insluipingen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:49 uur

APELDOORN – De politie heeft op maandag 15 december in alle vroegte een 44-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij wordt verdacht van insluipingen.

 

De politie kreeg omstreeks 07.45 uur een melding, dat een man aan de Hamelweg was betrapt terwijl hij zich in de schuur van de bewoners bevond. Hij nam direct de benen en de gewaarschuwde politie stelde een onderzoek naar hem in. Niet veel later, mede dankzij een getuige, werd de verdachte in de buurt gezien. Hij had direct de benen genomen, maar kon snel worden aangehouden.

 

Nog een insluiping

Terwijl de agenten met de verdachten stonden te praten, meldde zich een gedupeerde die meldde, dat deze man ook bij hem in de woning aan de Tuindwarsstraat was geweest en een jas had gestolen. De Apeldoorner is aangehouden en ingesloten voor verhoor. De jas is nog niet teruggevonden. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.