Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 december 2014, 10:23

Vrouw mishandeld in woning Vaassen

Laatst bijgewerkt: zondag 12:49 uur

VAASSEN – De politie stelt een onderzoek in naar een geweldsincident waarbij op dinsdag 23 december de bewoonster van een woning aan de Suikerbrink gewond raakte. De politie is met een onderzoek bezig en vraagt tips.

 

De 25-jarige bewoonster deed omstreeks 07.30 uur de deur open toen er werd aangebeld. Een man drong de woning binnen en mishandelde de 25-jarige bewoonster. Hij doorzocht de woning en ging er kort daarna op een fiets vandoor.

 

Vrouw opgenomen

De vrouw is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht en opgenomen. De gewaarschuwde politie is een onderzoek begonnen en heeft een Burgernetbericht verstuurd. Het is nog niet duidelijk of het daadwerkelijk om een overval gaat.

 

Signalement verdachte

De man voldoet aan het volgende signalement: hij is tussen de 20 en 25 jaar, heeft een mager postuur en getint uiterlijk. Hij is ongeveer 1.75 m lang en droeg een muts, een zwarte jas en een Ajaxbroek.

 

Tips zijn welkom op 0900-884 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.