Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 31 december 2014, 10:28

Apeldoorner verdacht van inbraak in schuur

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:49 uur

DIEREN – De politie heeft op woensdag 31 december rond 03.45 uur twee mannen aangehouden die worden verdacht van inbraak kort ervoor in een schuur in het centrum van Dieren.

 

Een aantal oplettende omwonenden informeerden de politie over onder meer de auto, waarin de twee wegreden. Deze werd op de N348 in Leuvenheim aangetroffen en aan de kant gezet. De auto en de inzittenden voldeden aan het signalement en werden aangehouden; het gaat om een 18-jarige jongen uit Apeldoorn en een 20-jarige jongen uit Voorst. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden bij de politie op 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

112 Dieren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Dieren lees je in onze categorie 112 Nieuws Dieren. Alle 112 alarmeringen uit Dieren kan je live volgen via 112 meldingen Dieren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.