Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 januari 2015, 12:19

Man moet vanuit auto onder bedreiging geld afstaan

Laatst bijgewerkt: zondag 12:49 uur

DEVENTER – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op de Gildenburg.

 

Donderdagavond 1 januari rond 20.30 uur moest daar een 56-jarige inwoner van Apeldoorn, onder bedreiging van een vuurwapen, vanuit zijn witte auto een geldbedrag afgeven aan twee mannen.

 

Het tweetal ging er vandoor in de richting van de Toutenburg. Het gaat om twee blanke- tot lichtgetinte mannen van ongeveer 1.50 en 1.85 meter lang.

De kleinste man is 30 – 35 jaar oud, heeft een normaal postuur en droeg een lichtkleurige jas met blauwe spijkerbroek. De langste is 35 – 40 jaar oud, heeft een normaal postuur, is kaal en droeg een lichtgrijze jas met capuchon die hij gedeeltelijk over zijn hoofd droeg.

 

Getuigenoproep

Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze beroving ~en nog niet met de politie gesproken hebben~ wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844.

Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 00800-7000.

 

Naar de beroving is een onderzoek gestart.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.