Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 januari 2015, 13:58

Duo in gestolen auto opgepakt na auto-inbraak

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:49 uur

APELDOORN – Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag 8 januari na een achtervolging en man en een vrouw aangehouden. Zij worden verdacht van een auto-inbraak en reden in een gestolen auto. Het duo is ingesloten voor verhoor.

 

De politie kreeg omstreeks 03.20 uur een melding van een getuige, dat er werd ingebroken in een auto aan de Origenestraat. De dader had een zwarte jas aan. Agenten stelden een onderzoek in en troffen in de buurt een auto met een man en een vrouw aan. Zij gaven een onduidelijke reden aan waarom zij op de parkeerplaats stonden.

 

Er vandoor

Op het moment, dat zij een verder onderzoek wilden instellen, gaf de bestuurder gas en ging er vandoor. Er volgde een achtervolging aan het einde van de Anklaarseweg vloog hij over een verkeersdrempel en reed zicht vast in het doodlopende gedeelte van de straat. De bestuurder probeerde er nog te voet vandoor te gaan maar toen hij over een heg wilde springen, kwam hij ten val.

 

Duo ingesloten

Hij werd aangehouden en bij controle van zijn identiteit bleek het om een 42-jarige man uit Vught te gaan. De vrouw is een 34-jarige vrouw uit Eindhoven en zij bleken in een gestolen auto te rijden. In die auto werden ook spullen gevonden die van de auto-inbraak aan de Origenestraat afkomstig waren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.