Redactie 112 0 reactie(s) do 08 januari 2015, 19:49

Automobilist betrokken bij ongevallen, gedupeerde en getuigen gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 12:49 uur

APELDOORN, VOORST, WARNSVELD – De politie stelt een onderzoek in naar meerdere ongevallen die op donderdag 8 januari tussen Apeldoorn en Warnsveld plaats vonden. Hiervoor is een 35-jarige automobilist uit de gemeente Apeldoorn aangehouden. De politie zoekt getuigen en nog zeker een gedupeerde in een zwartkleurige BMW.

 

De politie kreeg omstreeks 13.05 uur een melding van een doorrijder op de Jachtlaan in Apeldoorn. Hier was een rode auto tegen een automobiliste gebotst en doorgereden. De politie was op zoek naar de verdachte in Apeldoorn.

 

Nog twee aanrijdingen

Niet veel later werd vanaf de Rijksstraatweg in Voorst een aanrijding gemeld. Een rode auto had op de verkeerde weghelft gereden en hiervoor moesten in ieder geval twee auto’s uitwijken, die schade hadden opgelopen. Er werd een link met Apeldoorn gelegd. Kort daarna werd een aanrijding in Warnsveld gemeld. Hierbij was een rode auto op de Scheperdreef tegen een boom was gebotst.

Hier kon de bestuurder door de gealarmeerde politie worden aangehouden. De man had gedronken en de ademanalyse gaf 285 ugl aan. Hij kon geen verklaring voor de ongevallen geven en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op

 

Getuigen en gedupeerden gezocht

De politie zoekt in ieder geval contact met getuigen en iemand met een zwartkleurige BMW die ter hoogte van bakker Bril in Voorst schade zou hebben opgelopen. Men kan bellen met 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.