Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 januari 2015, 13:14

Gewapende overval Esso tankstation in Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 12:49 uur

APELDOORN – Dinsdagavond 13 januari zullen beelden worden getoond van de gewapende overval op het bezinestation aan de Deventerstraat in Apeldoorn, op 27 oktober jl.

 

Maandagavond 27 oktober vond een gewapende overval plaats op een benzinestation aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Een personeelslid en een klant werden door twee mannen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens gingen de daders er met een onbekend

geldbedrag vandoor.

 

De politie stelde een onderzoek in. Uit onderzoek is gebleken dat de daders in de richting van de Generaal vna Heutszlaan zijn gevlucht. Mogelijk hadden zij in de buurt een vervoermiddel staan. Beide mannen droegen donkere kleding en één van hen droeg een driekwart jas met glimmende stof en capuchon.

 

Dinsdagavond 13 oktober zullen in Opsporing Verzocht beelden worden getoond waarop de daders te zien zijn. De uitzending wordt om 20.30 uur via NPO 1 uitgezonden. De herhaling is op woensdag 1 oktober om 11.30 uur op NPO 2.

Mensen die tips hebben over deze zaak en die nog niet in contact zijn gekomen met de politie, worden verzocht zich alsnog te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

 

Zie ook:

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=kZLfx77s_nc

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.