Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 januari 2015, 15:04

Automobilist uit Twello verspeelt rijbewijs in Zutphen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:49 uur

ZUTPHEN – De politie heeft op maandag 12 januari het rijbewijs van een 27-jarige automobilist uit Twello ingevorderd. Hij reed veel te hard over de Den Elterweg.

 

De politie houdt regelmatig snelheidscontroles op weggedeelten waar klachten over komen over hardrijders of zich ongevallen hebben voorgedaan die snelheidgerelateerd zijn.

 

Rijbewijs ingevorderd

Op maandagmiddag stond de politie met een snelheidscontrole langs de Den Elterweg. De Twellonaar passeerde met een snelheid van 137 km terwijl hij er maar 80 mocht rijden. Hij is staande gehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. De verdere afhandeling gaat via justitie.

112 Zutphen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zutphen lees je in onze categorie 112 Nieuws Zutphen. Alle 112 alarmeringen uit Zutphen kan je live volgen via 112 meldingen Zutphen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.