Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 januari 2015, 9:11

Mistgenerator voorkomt buit bij snelkraak Siemelink

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:49 uur

APELDOORN – Een mistgenerator heeft ervoor gezorgd, dat de dieven in de nacht van dinsdag op woensdag 14 januari geen buit hebben kunnen maken tijdens een snelkraak bij een tabakszaak aan de Asselsestraat. De politie stelt een onderzoek in naar de daders.

 

De politie kreeg omstreeks 02.40 uur een melding, dat er een snelkraak was gepleegd bij een tabakszaak. Meerdere politie-eenheden stelden direct en onderzoek in. Snel werd duidelijk, dat het niet om een plofkraak ging, maar dat een ruit was ingegooid waardoor de mistgenerator in het pand in werking werd gesteld.

 

De eigenaresse stelde vast, dat er wel de nodige schade is ontstaan, maar dat er vermoedelijk niets is gestolen. De politie stelt een onderzoek in en vraagt informatie over donkerkleurige VW Polo of Golf . De inzittenden hebben mogelijk met de snelkraak te maken gehad en tips zijn welkom op 0900-8844.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Cm0VOT8DhtY

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.