Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 januari 2015, 11:57

Polen in auto met inbrekersgereedschap op A1

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:49 uur

WILP – De politie heeft in den nacht van donderdag op vrijdag 16 december twee Poolse mannen van 28 en 33 jaar aangehouden. In de auto waarin zij zaten troffen agenten inbrekersgereedschap aan.

 

Surveillerende agenten onderwierpen rond middernacht de personenauto waarin twee mannen zaten op een parkeerplaats bij een tankstation aan de A1 aan een controle. Tijdens deze controle werd inbrekerswerktuig, waaronder zaklampjes, schroevendraaiers, handschoenen en een moker gevonden. Beide mannen zijn aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Het inbrekersgereedschap is in beslag genomen.

112 Wilp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wilp lees je in onze categorie 112 Nieuws Wilp. Alle 112 alarmeringen uit Wilp kan je live volgen via 112 meldingen Wilp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.