Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 februari 2015, 12:37

Man loopt op Hoenderparkweg met ijzerzaag en zaklamp

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:49 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 14 februari, dankzij een oplettende getuige, een 37-jarige man aangehouden (zonder vaste woon- of verblijfsplaats) die in het bezit was van inbrekerswerktuig. De man krijgt proces-verbaal.

 

Agenten kregen rond 02.00 uur de melding dat een man in donkere kleding en met capuchon op, zich verdacht gedroeg op de Hoenderparkweg. De agenten zagen de man inderdaad lopen. De man bleek zich niet te kunnen legitimeren. Hij bleek verder in het bezit van inbrekerswerktuig: een ijzerzaag en zaklamp.

 

De man is meegenomen naar het politiebureau en krijgt proces-verbaal.

 

112 bellen, waarom niet?

Na een inbraak blijkt achteraf vaak dat omwonenden iets opvallends hebben gezien. En dat ze de politie niet belden, omdat ze dachten dat het toch niets was. Gelukkig werd in dit geval de politie wel gebeld waardoor mogelijk een inbraak is voorkomen. In sommige gevallen is het zelfs strafbaar om voorbereidende handelingen uit te voeren. Twijfel dus niet maar bel de politie. U mag bij verdachte situaties 112 bellen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.