Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 februari 2015, 11:27

Trio in bestelbus met inbrekersgereedschap

Laatst bijgewerkt: zondag 12:50 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 17 februari op de Arnhemseweg drie mannen aangehouden. Zij waren in het bezit van inbrekersgereedschap en de politie stelt een onderzoek in.

 

De politie controleert met grote regelmaat, zeker in de avond- en nachtelijke uren, auto’s in verband met inbraken die in de regio plaatsvinden. Zo werd omstreeks 04.10 uur een bestelbusje met drie inzittenden gecontroleerd. In het voertuig lag inbrekersgereedschap en de betrokken hadden geen duidelijke verklaring voor hun nachtelijke rit.  De mannen, drie Apeldoorners van 32, 32 en 39 jaar werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.