Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 februari 2015, 9:54

Duo door getuige betrapt op diefstal kleding

APELDOORN – De politie heeft dankzij de oplettendheid van een getuige een 21-jarige man zonder woonadres aangehouden. Hij had kleding in de binnenstad gestolen en is ingesloten.

 

Een motoragent werd aan het begin van de middag tijdens zijn surveillance op de Rosariumstraat aangesproken door een getuige die had gezien, dat twee mannen kledinglabels in een put hadden geschopt. De mannen waren in een auto met een Frans kenteken gestapt en weggereden.

 

Opnieuw terug

Meerdere politie-eenheden stelden een onderzoek naar de auto in en niet veel later meldde de getuige, dat de auto weer in de straat werd geparkeerd. De twee inzittenden waren de stad ingelopen. Nog geen tien minuten later kwam een van de mannen terug. Bij onderzoek in de auto werden een nieuwe koffer en de nodige nieuwe kledingstukken aangetroffen. De man werd aangehouden en de spullen werden in beslag genomen.

 

Herkomst koffer gevraagd

De tweede verdachte kwam niet meer terug, waarna de auto is weggesleept. De kleding bleek van twee kledingzaken afkomstig te zijn. Waar de harde zwarte koffer vandaan komt is nog niet bekend. De politie stelt een verder onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons