Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 februari 2015, 15:26

Vrouw zwaar mishandeld in haar woning in Vaassen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:50 uur

VAASSEN – De politie zoekt getuigen in het onderzoek van een zware mishandeling aan de Suikerbrink in Vaassen, op 23 december 2014.

 

De politie is nog steeds op zoek naar de dader van een mishandeling van een vrouw in een woning aan de Suikerbrink in Vaassen. Woensdag 25 februari zal worden geflyerd aan de Suikerbrink en in de directe omgeving, om wederom aandacht te vestigen op deze zaak.

 

Op dinsdag 23 december werd bij een woning aan de Suikerbrink in Vaassen aangebeld. De 25-jarige bewoonster deed open, waarna een man de woning binnendrong en de vrouw mishandelde. Hij doorzocht de woning en ging er kort daarna op een fiets vandoor. De vrouw moest met zwaar aangezichtsletsel en snijwonden in haar armen worden opgenomen in het ziekenhuis.

 

Signalement

Van de dader is het volgende signalement bekend:

man van ca. 20-25 jaar oud;Mager postuur;Ongeveer 1.75m. lang;Getinte huidskleur;Droeg een muts, een donkere jas of trui met capuchon en een Ajax-broek;Is vertrokken op een mountainbike in de richting van het centrum.

 

Iets gezien of informatie over deze zaak?

Getuigen worden nog steeds verzocht zich te melden. Hebt u informatie die van belang kan zijn voor het oplossen van deze zaak, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de politie, via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.