Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 februari 2015, 13:10

Duo verdacht van mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 12:50 uur

APELDOORN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 28 februari heeft de politie rond 04.20 uur twee Apeldoorners van 39 en 31 aangehouden. De 39-jarige man is aangehouden in verband met het mishandelen van een 25-jarige plaatsgenoot. De 31-jarige man is aangehouden omdat hij de

aanhouding van zijn maat probeerde te voorkomen.

 

De 39-jarige man zou de 25-jarige man op de Kapelstraat een vuistslag in het gezicht hebben gegeven na een woordenwisseling. Toen de politie hem even later op de Paslaan wilde aanhouden, was direct sprake van veel verzet door beide mannen. De 31-jarige man probeerde zijn maat te ontzetten en probeerde ook een agent te slaan, wat niet lukte. Beide mannen moesten met geweld onder controle worden gebracht door de politie, en zijn afgevoerd naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.