Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 maart 2015, 13:46

Mishandeling en brandstichting in woning Vaassen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:50 uur

VAASSEN – De politie gaat woensdagavond 4 maart in de omgeving van de Potgieterstraat in Vaassen flyers verspreiden over een mishandeling en brandstichting in een flatwoning aan de Potgieterstraat op zaterdagavond 10 januari. De politie hoopt, dat er mensen in de buurt zijn die iets hebben gezien die avond of nacht, of meer weten.

 

Later gemeld

De bewoner heeft daarop zijn toevlucht gezocht bij een kennis. Zondagmiddag is de politie ingeschakeld en is de man langs de huisartsenpost gegaan om diverse verwondingen die hij had opgelopen te laten behandelen.

 

Onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart, inclusief sporenonderzoek in de woning en buurtonderzoek. Van een woningoverval lijkt vooralsnog geen sprake. Uit de woning is niets weggenomen en de daders leken niet uit op geld. Het technische onderzoek heeft vastgesteld dat in de woning brand is gesticht. Wat de aanleiding is voor de mishandeling en de brandstichting is nog volop in onderzoek.

 

Signalementen

De twee daders zijn blank, naar schatting 19 à 20 jaar oud, ongeveer 1.85m/1.90m lang en hebben allebei een mager postuur. Één van hen droeg volledig donkere kleding en had een capuchon op. Van de andere dader is gezien dat hij vrij donker haar heeft en dat hij een grijs gemêleerd vest met capuchon droeg, met voorop grote zwarte letters met gouden randen. Ook droeg hij witte Adidas- schoenen.

 

Tips

De politie is dringend op zoek naar tips in deze zaak. Herkent u de signalementen? Heeft u die nacht iets meegekregen van de mishandeling? Hebt u verdachte personen in of rondom de flat gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.