Redactie 112 0 reactie(s) do 19 maart 2015, 10:32

Zonder rijbewijs op gestolen snorfiets

Laatst bijgewerkt: zondag 12:50 uur

VOORST – De politie maakt proces-verbaal op tegen een 21-jarige man uit Vaassen. Tijdens een politiecontrole op de Rijksstraatweg in Voorst keerde hij zich tegen de politieagent maar deze wist hem aan te houden.

 

De agent reed omstreeks 09.20 richting Zutphen en zag een snorbrommer met behoorlijke snelheid in de andere richting rijden. De politieman keerde z’n auto en besloot de bestuurder te controleren.

Net voorbij Voorst kon hij de bestuurder laten stoppen en vroeg hem om zijn rijbewijs. De man zocht al zijn zakken na maar er kwam niets boven water. Hij kon zich ook niet legitimeren. Hij maakte een dusdanige zenuwachtige indruk dat de agent vermoedde, dat de bestuurder er vandoor wilde

gaan.

 

Aangehouden

Toen hij hem aangaf, dat hij was aangehouden ging hij vol in het verzet en gooide de snorbrommer van zich af en probeerde weg te rennen. De agent wist hem te pakken en er ontstond een worsteling. Hij wist de man onder controle te krijgen en een passerende automobilist bood de agent zijn hulp aan. Dit bleek niet meer nodig en de verdachte werd door opgeroepen agenten naar het politiebureau gebracht.

 

Diverse feiten

Hier bleek, dat hij geen rijbewijs had, nog 410 ugl aan restalcohol blies en dat de snorbrommer eerder dit jaar bij een woninginbraak in Vorden was gesloten. De politie stelt een verder onderzoek in.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.