Redactie 112 0 reactie(s) do 19 maart 2015, 15:04

Oprijtruck met Audi gestolen vanaf de Groenoordlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 12:50 uur

APELDOORN – De politie stelt een onderzoek in naar de verdachten van een diefstal van een oprijtruck waarop een grijze Audi stond. De diefstal is in de nacht van dinsdag op woensdag 18 maart gepleegd vanaf de Groenoordlaan. De oprijtruck is later teruggevonden op industrieterrein Twentepoort-West in Almelo. Tips over de diefstal en de auto zijn welkom op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

De chauffeur van de oprijtruck had zijn combinatie dinsdagavond op de Groenoordlaan geparkeerd. Erop was een grijze Audi, roadster tt Quattro met het kenteken 15HFRF geplaatst. 

 

Om 23.00 uur stond het geheel er nog en toen de chauffeur ’s morgens weg wilde gaan was hij verdwenen. De gewaarschuwde politie plaatse beide voertuigen in het systeem van gestolen voertuigen en later werd de lege oprijtruck in Almelo aangetroffen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.