Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 maart 2015, 14:28

Getuige ziet inbrekers in leegstaande woning Hoog Buurlo

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:50 uur

APELDOORN – Twee mannen, beide 33 jaar en zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 maart aangehouden voor inbraak in een woning aan de Hoog Buurlo.

 

Rond 01.30 uur zag een getuige licht in de woning die al enige tijd leeg staat. Hij belde daarop de politie. Die troffen de twee mannen aan in het pand. Zij werden aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Zijn hadden diverse inbrekersgereedschappen bij zich die in beslag zijn genomen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.