Redactie 112 0 reactie(s) za 04 april 2015, 10:43

Overval op cafetaria De Pinksterbloem

Laatst bijgewerkt: zondag 12:50 uur

APELDOORN – Vrijdagavond 3 april is een cafetaria aan de Pinksterbloem in Apeldoorn overvallen door een nog onbekende man. De politie zoekt getuigen die misschien iets gezien hebben.

 

De overval werd even na 23.00 uur gemeld bij de politie. Vlak voor sluitingstijd is de overvaller de zaak ingegaan en heeft een medewerkster bedreigd met een stuk gereedschap. De overvaller is er met een geldbedrag rennend vandoor gegaan, richting de Sluisoordlaan. Er is niemand gewond geraakt en er waren geen klanten in de zaak tijdens de overval. De politie werd gealarmeerd en heeft nog gezocht naar de overvaller, maar heeft de man niet meer aangetroffen.

 

Signalement

De overvaller was volledig in het zwart gekleed, had zijn gezicht bedekt en droeg ook een zwarte pet. Opvallende details waren wel dat de man een zwarte Adidas trainingsbroek droeg, met witte strepen over de hele lengte van de broek, en dat hij een knalgele plastic tas bij zich had.

 

Tips?

Heeft u de overvaller mogelijk gezien voor of na de overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.