Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 april 2015, 13:19

Duo op scooter probeert fietser te beroven

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:50 uur

APELDOORN – Vrijdagavond 3 april hebben twee nog onbekende jonge mannen op een scooter geprobeerd een fietser te beroven op de Spreeuwenweg in Apeldoorn. De fietser verzette zich en de daders gingen er zonder buit vandoor.

 

De poging beroving vond rond 20.20 uur plaats. Een 17-jarige jongen uit Apeldoorn fietste over de Spreeuwenweg toen de twee onbekende jongeren op een oude, zwarte scooter naast hem kwamen rijden. De fietser werd omver geduwd en kwam ten val. De jongere die als bijrijder achterop de scooter staat stapte op de fietser af en eiste dat hij zijn spullen overhandigde, maar de 17-jarige gaf hier geen gehoor aan en gaf zijn belager juist een duw. Hierop zijn de jongeren op de scooter er vandoor gegaan. De 17-jarige is naar huis gefietst en heeft de politie gewaarschuwd. Eenmaal thuis bleek wel dat zijn laptop schade had opgelopen door de val.

 

De politie is benieuwd of iemand iets gezien heeft van deze poging tot beroving. De bestuurder van de scooter was slank en had een helm met spiegelend vizier. De bijrijder was wat steviger en is

ongeveer 1.88m lang. Hij had zijn gezicht bedekt en droeg een muts.

 

Heeft u iets van het voorval gezien, of mogelijk de daders zien rijden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.