Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) zo 05 april 2015, 14:03

Man uit Twello valt bezoekers lastig in horecagelegenheid

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:50 uur

DEVENTER – In de nacht van zaterdag op zondag 5 april zijn in Deventer acht personen aangehouden voor ondermeer het niet voldoen aan een bevel of vordering, openbare dronkenschap en eenvoudige mishandeling.

 

Een 21-jarige man uit Leiden en twee 22-jarige mannen uit Utrecht werden aangehouden omdat ze het werk van agenten belemmerden en zich bemoeiden met de aanhouding van een persoon. Verschillende keren werd hen gevorderd om weg te gaan. Het drietal voldeed geen enkele keer aan de vordering om te vertrekken, waarna de agenten de wapenstok gebruikten om hen op afstand te houden.

 

Omdat het drietal de vorderingen van de agenten nog steeds niet opvolgden zijn ze aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau.

 

Een 29-jarige man uit Deventer werd de toegang tot een horecagelegenheid geweigerd omdat hij dronken was. Hij wilde echter niet weg gaan, waarna hij is aangehouden voor openbare dronkenschap.

 

Een 31-jarige man uit Raalte werd aangehouden omdat hij vrouwen uitschold en daarmee de openbare orde verstoorde. Een 30-jarige man uit Utrecht die zich met die aanhouding wilde bemoeien is eveneens aangehouden

 

Een 25-jarige Deventenaar is aangehouden omdat hij in een 23-jarige plaatsgenoot in het gezicht had geslagen.

 

Een 20-jarige man uit Twello is aangehouden omdat hij verzet pleegde toen hij uit een horecagelegenheid werd gezet nadat hij daar bezoekers lastig viel.

 

Alle aangehouden personen zijn na verhoor in vrijheid gesteld

112 Deventer

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Deventer lees je in onze categorie 112 Nieuws Deventer. Alle 112 alarmeringen uit Deventer kan je live volgen via 112 meldingen Deventer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.