Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 april 2015, 10:23

Man steelt quad bij woning Vaassen

Laatst bijgewerkt: zondag 12:50 uur

VAASSEN – In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 april werd een 21-jarige man uit Loenen op heterdaad aangehouden, nadat hij een quad had weggenomen bij een woning aan de Apeldoornseweg in Vaassen.

 

De eigenaar van de quad hoorde omstreeks 01.00 uur geluiden bij de woning. Omdat de eigenaar het niet vertrouwde, keek hij uit het raam om te zien wat er gaande was. Toen zag hij dat zijn quad in een auto werd geladen. De auto ging er vervolgens vandoor in de richting van de Laan van Fasna. Direct werd de politie gewaarschuwd. Aan de hand van het opgegeven signalement van de auto, kon de auto in Epe staande worden gehouden. In de auto werd een quad aangetroffen. Ook werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De bestuurder, een 21-jarige man uit Loenen, is aangehouden.

 

Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.