Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 april 2015, 13:03

Onder invloed en zonder rijbewijs achter stuur

Laatst bijgewerkt: zondag 12:50 uur

VAASSEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 10 april een 34-jarige man uit Lelystad aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat, zonder rijbewijs, een valse naam opgaf en de agenten beledigde.

 

De politie zag de man rond 02.50 uur een gesloten verklaring negeren en tegen het verkeer in rijden op de Dorpsstraat in Vaassen. Hierop hield de politie de automobilist staande. De man kon zich niet identificeren en gaf, zo bleek later, een valse naam op. De blaastest van de politie gaf aan dat de man gedronken had, waarop hij aangehouden werd op verdenking van rijden onder invloed en omdat hij zich niet kon identificeren. Ook schold de man de agenten uit.

 

Toen de identiteit van de man vastgesteld was bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs en ook gesignaleerd te staan om aangehouden te worden voor de politie in Amsterdam. De man blies bij de ademanalyse 445 ug/l, ruim twee keer wat maximaal is toegestaan voor een ervaren bestuurder.

 

De man is ingesloten voor verhoor en wordt na verhoor overgedragen aan de politie in Amsterdam. De politie Oost-Nederland maakt proces-verbaal tegen de man op over de strafbare feiten die hij afgelopen nacht pleegde.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.