Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 21 april 2015, 14:25

Apeldoornse fietser geslagen met fietsketting

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:50 uur

APELDOORN – Een 64-jarige man uit Voorst is maandag aangehouden door de politie nadat hij een fietser had geslagen met een fietsketting.

 

Het voorval vond rond 15.20 uur plaats op de Pallietergaarde in Apeldoorn. Een 45-jarige fietser stond te wachten op een groep overstekende kinderen toen hij van achteren werd aangereden door de 64-jarige man, die ook op de fiets was. De man fietste vervolgens tussen de kinderen door meteen weg. Aangezien de 45-jarige Apeldoorner schade dacht te hebben aan zijn fiets, fietste hij achter de man aan. Er ontstond een woordenwisseling, die overging in een handgemeen. Hierbij heeft de 64-jarige man een fietsketting gepakt, en met de ketting de 45-jarige man meerdere keren geslagen op zijn hand. Ook zou hij ernstige bedreigingen hebben geuit in de richting van de Apeldoorner. De politie werd gebeld, en heeft de man aangehouden. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.