Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2015, 15:27

‘Supermarktbriefjesoplichter’ Apeldoorn opgepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 12:51 uur

APELDOORN – Ze hingen een advertentie op in de supermarkt om iets te verkopen. Maar ze kwamen bedrogen uit omdat ze bestolen werden van hun geld. In Apeldoorn zijn in ieder geval vier mensen in de afgelopen weken slachtoffer geworden van een man die op hun geld uit was. Maar afgelopen maandag 20 april heeft de politie een verdachte aan kunnen houden.

 

Tussen 10 en 15 april werden de vier Apeldoorners opgelicht. Ze hingen advertenties op om bijvoorbeeld kampeerspullen te verkopen. De verdachte belde vervolgens op om een afspraak te maken voor de koop. Tijdens die afspraak bood hij aan om een aanbetaling te doen, en vroeg daarbij telkens wisselgeld. Als de slachtoffers hun wisselgeld te voorschijn haalden, pakte hij dat snel en ging er vandoor.

 

Agenten hebben de verdachte op camerabeelden herkend. Daarop is de 40-jarige Apeldoorner aangehouden in Ede. Hij wordt verdacht van vier gevallen van oplichting, en enkele pogingen. De man is in verzekering gesteld, de politie doet nog verder onderzoek naar hem.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.