Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 april 2015, 11:51

Zoektocht naar oplader levert gestolen fiets op

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

APELDOORN – Een man met een gestolen fiets is dinsdag in Apeldoorn door de mand gevallen toen hij een oplader voor de fiets wilde kopen.

 

De man ging met de accu van de elektrische fiets naar een winkel omdat hij een oplader nodig had. De accu bleef achter in de winkel. Een medewerker van de zaak vertrouwde het niet, en kwam erachter dat de fiets gestolen was. Hij belde de politie.

 

De 52-jarige Apeldoorner kon even later door de politie aangehouden worden. Er wordt nu onderzocht of de man de fiets ook daadwerkelijk gestolen heeft, of dat hij de heler van de fiets is. Ook het kopen van gestolen spullen is strafbaar. De politie pakt ook mensen aan die zich hier schuldig aan maken, omdat zij er mede voor zorgen dat bijvoorbeeld fietsendieven winst kunnen maken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.