Redactie algemeen 0 reactie(s) do 30 april 2015, 21:56

Verkeershinder door renovatie kruispunt Zutphensestraat

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – Donderdagavond 30 april is de aannemer begonnen met de renovatie van het kruispunt Zutphensestraat/ Laan van Erica/ Laan van Osseveld.

 

De renovatie is onderdeel van de verbreding van de Zutphensestraat. Deze wordt verbreed van een eenbaansweg naar een weg met meerdere banen. Donderdagavond zijn de mannen begonnen met het kruispunt dat zaterdag morgen klaar moet zijn. Het verkeer kan dus niet over het kruispunt rijden. Verkeer vanaf de richting A50 die richting Apeldoorn De Maten moet, moet eerst via een andere richting naar de parkeerplaats van de Woonboulevard, om vervolgens bij tankstation De Shell te keren en de goede afslag te nemen.

 

Als eerst word de oude asfalt laag weggehaald. Onder de lagen asfalt ligt een klinker laag die ook nog verwijderd moet worden. De hoogte van de kruising wordt aangepast en dan kan de nieuwe asfalt laag erop.

 

Het laatste jaar wordt er hard gewerkt aan de Zutphensestraat. Dit lijdt tot veel klachten van omwonenden aangezien er af en toe erg lang gewacht moet worden bij de kruispunten.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.