Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 05 mei 2015, 14:10

Vechtpartij na ergenis over parkeren Edisonlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn heeft maandag 4 mei een 35-jarige vrouw en een 36-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van mishandeling.

 

Agenten kregen rond 13.00 uur de melding dat er gevochten werd aan de Edisonlaan in Apeldoorn. De twee verdachten zouden zich hebben geërgerd over de manier van parkeren van een 42-jarige man uit Apeldoorn en een 49-jarige vrouw uit Wenum Wiesel. Er zou een woordenwisseling hebben plaatsgevonden. Hierop zouden zij hen hebben mishandeld. Er zouden vervolgens wederzijds klappen zijn uitgedeeld.

 

Beide partijen liepen verwondingen op en werden ter plaatse aan hun verwondingen behandeld. Op basis van getuigenverklaringen werden de 35-jarige vrouw en de 36-jarige man aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

 

De politie onderzoekt de vechtpartij.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.