Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 07 mei 2015, 11:37

Vrouw van armband beroofd als verdachte haar hand kust

Laatst bijgewerkt: zondag 12:51 uur

EERBEEK – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op dinsdag 5 mei op de Loenenseweg. De daders gingen te werk volgens de knuffelmethode, waarbij via knuffelen of ander lichamelijk contact wordt geprobeerd om mensen te beroven van hun sieraden.

 

Omstreeks 15.45 uur waren een 52-jarige man en een 48-jarige vrouw uit Delft bezig om boodschappen in hun auto te laden op de parkeerplaats bij een supermarkt. Plotseling kwamen er twee vrouwen aan die de vrouw bij de auto benaderden. De vrouwen hadden papieren bij zich. Het leek alsof de vrouwen collecteerden of met een handtekeningactie bezig waren. De vrouwen drongen zich op bij de 48-jarige vrouw en één van hen begon haar hand te kussen. De vrouw merkte dat een armband van haar arm werd gehaald en duwde de vrouwen weg. Daarbij werd ze geslagen. Toen de man zijn vrouw te hulp kwam, gingen de twee vrouwen er vandoor. Gelijk werd de politie gebeld. Ondanks dat agenten snel ter plaatse waren en er een burgernet actie werd opgestart, werden de twee vrouwen niet meer aangetroffen. De politie onderzoekt de beroving.

 

Heeft u iets gezien?

Meerdere mensen waren getuige van de beroving. De politie komt in het belang van het onderzoek graag met hen in contact. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.