Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 14 mei 2015, 10:42

Duo in BMW berooft Roemenen van veel geld in Vaassen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

VAASSEN – Op de Kanaalweg zijn vrijdagmiddag 13 mei, rond 15.30 uur, vier mannen uit Roemenië beroofd van een hoeveelheid geld.

 

De vier werden ingehaald door een zwarte BMW met twee inzittenden op de Eekterweg, waarbij een nep politie-ID voor de ruit werd gehouden en men gebaarde dat de auto moest stoppen. Omdat de vier slachtoffers meenden met de politie van doen te hebben, volgden zij netjes de auto en stopten op de Kanaalweg. Hier stapte de bijrijder uit de BMW en vroeg hij om hun ID-bewijzen, welke zij lieten zien. Vervolgens werd hen gevraagd het geld te tonen wat ze bij zich hadden. Toen zij dit overhandigden, ging de verdachte er snel met het geld vandoor. De politie is op zoek naar mensen die hier woensdagmiddag meer van gezien hebben. De daders zijn gevlucht in een zwarte BMW. Zij droegen geen politie-uniformen. De politie wil ook graag mensen spreken die deze auto in de buurt van de Eekterweg of Kanaalweg hebben gezien, of ergens anders en het vermoeden hebben dat deze bij de diefstal betrokken is geweest.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.