Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 mei 2015, 14:53

Dronken automobilist rijdt tegen hek en boom in Uddel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

UDDEL – Een 52-jarige man uit Garderen heeft zijn rijbewijs in moeten leveren nadat hij zaterdagmorgen 16 mei op de Amersfoortseweg een ongeval veroorzaakte terwijl hij met drank op achter het stuur zat.

 

Rond 02.15 uur kreeg de politie een melding dat er een auto tegen een hek en vevrolgens een boom was gereden op de Amersfoortseweg. Ter plekke bleek de bestuurder niet meer in de auto te zitten, maar op aanwijzing van getuigen werd de man vlakbij aangetroffen. Hij bleek onder invloed te zijn. Hierop werd hij aangehouden. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 845 ug/l.

112 Uddel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Uddel lees je in onze categorie 112 Nieuws Uddel. Alle 112 alarmeringen uit Uddel kan je live volgen via 112 meldingen Uddel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.