Redactie 112 0 reactie(s) za 16 mei 2015, 14:55

Bewoner Koning Lodewijklaan treft inbreker in woonkamer

Laatste update: 1 jaar geleden

APELDOORN – Zaterdagmorgen 16 mei is een 25-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Koning Lodewijklaan.

 

Rond 05.45 uur hoorde de bewoner van het pand aan de Koning Lodewijklaan geluiden. Toen hij ging kijken trof hij een man in zijn woonkamer aan. Ondanks dat de bewoner hem probeerde tegen te houden wist de inbreker weg te komen. De bewoner belde de politie die direct een onderzoek instelde. Dit onderzoek leidde naar de verdachte. Hij kon later zaterdagochtend worden aangehouden en is voor nader onderzoek ingesloten.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.