Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 juni 2015, 16:06

Afzetscherm omver getrapt, fietser mishandeld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

APELDOORN – De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 46-jarige man uit Apeldoorn tijdens Koningsnacht, zondag op maandagnacht 27 april.

 

De man fietste rond 04.00 uur vlak voor de fietstunnel op het Stationsplein toen hij ten val kwam omdat twee mannen die richting de tunnel liepen tegen een afzetscherm trapten. De schermen waren bij de tunnel geplaatst in verband met festiviteiten in die omgeving. Het fietsverkeer moest tussen de schermen door slalommen en waren bedoeld om de snelheid van het fietsverkeer af te remmen.

 

In de tunnel sprak de man het duo aan op hun actie, waarna hij werd belaagd door het tweetal. De man is geslagen en zou ook tegen zijn hoofd zijn geschopt. Hij liep ondermeer een wond in zijn gezicht op, die gehecht moest worden.

 

De politie stelde een onderzoek in en heeft beelden van de beveiligingscamera’s getoond bij Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland.

 

Dankzij tips binnengekomen na deze uitzending zijn de verdachten op maandag 8 juni aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.