Redactie 112 0 reactie(s) di 09 juni 2015, 16:06

Afzetscherm omver getrapt, fietser mishandeld

APELDOORN – De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 46-jarige man uit Apeldoorn tijdens Koningsnacht, zondag op maandagnacht 27 april.

 

De man fietste rond 04.00 uur vlak voor de fietstunnel op het Stationsplein toen hij ten val kwam omdat twee mannen die richting de tunnel liepen tegen een afzetscherm trapten. De schermen waren bij de tunnel geplaatst in verband met festiviteiten in die omgeving. Het fietsverkeer moest tussen de schermen door slalommen en waren bedoeld om de snelheid van het fietsverkeer af te remmen.

 

In de tunnel sprak de man het duo aan op hun actie, waarna hij werd belaagd door het tweetal. De man is geslagen en zou ook tegen zijn hoofd zijn geschopt. Hij liep ondermeer een wond in zijn gezicht op, die gehecht moest worden.

 

De politie stelde een onderzoek in en heeft beelden van de beveiligingscamera’s getoond bij Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland.

 

Dankzij tips binnengekomen na deze uitzending zijn de verdachten op maandag 8 juni aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons