Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 juni 2015, 20:27

Agressieve man drukt vrouw tussen deur en auto

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

TWELLO – De politie zoekt getuigen van een voorval waarbij een onbekende man op agressieve wijze een vrouw benaderde naar aanleiding van een verkeerssituatie. De vrouw kreeg tijdens het voorval de punt van een autodeur hard in haar gezicht en liep letsel op aan haar mond en hand.

 

De vrouw reed rond 09.35 uur over de Rijksstraatweg richting Deventer, komend uit de richting van Twello. Bij het kruispunt met het Shell benzinestation, ter hoogte van de Wilpsedijk, liet de vrouw haar auto op de linkerbaan uitrollen voor het rode verkeerslicht. De vrouw verklaarde dat de man eerst vlak achter haar reed en dat hij haar vlak voor het stoplicht via de rechterrijbaan nog inhaalde.

 

De vrouw moest hierdoor zo hard remmen, dat ze naar de man toeterde.

 

De man zou vervolgens achterruit gereden zijn, waarop de vrouw bang was dat hij haar aan zou rijden en uitstapte om een foto van het kenteken te maken. Dit tot woede van de man, die boos op de vrouw afkwam. Hij zou vervolgens haar telefoon uit haar handen geslagen hebben en haar autodeur hebben dichtgedrukt, terwijl de vrouw nog tussen haar deur en de auto stond. Hierbij raakte de vrouw gewond. Daarna liep de man weg, stapte weer in zijn auto en reed door.

 

In verband met de drukte op het kruispunt en feit dat haar telefoon kapot was, is de politie niet meteen gebeld maar besloot de vrouw door te rijden naar de eerste hulp. De vrouw liep een gekneusde duim en diverse verwondingen in haar gezicht op.

 

Getuigen gezocht

Er stonden meerdere voertuigen op het kruispunt tijdens het incident, en de politie wil heel graag met deze bestuurders in contact komen. Bent u getuige geweest van het voorval, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

112 Twello

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Twello lees je in onze categorie 112 Nieuws Twello. Alle 112 alarmeringen uit Twello kan je live volgen via 112 meldingen Twello.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.