Redactie 112 0 reactie(s) zo 21 juni 2015, 13:20

Stel uit Eerbeek door agenten betrapt op diefstal

Laatst bijgewerkt: zondag 12:51 uur

APELDOORN – Een 30-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Eerbeek werden zaterdagmiddag 20 juni op de Deventerstraat aangehouden voor diefstal van goederen uit meerdere winkels.

 

Zowel de man als de vrouw waren eerder die middag al opgevallen in een winkel in het centrum. Daar hadden ze een poging tot winkeldiefstal ondernomen. Later in de middag werd de man door politieagenten herkend. De man en vrouw werden hierop gevolgd. Ze gingen een winkel in waar ze meerdere goederen in verschillende tassen en de buggy stopten. Vervolgens liepen ze de winkel uit zonder af te rekenen. Buiten de winkel werd het duo aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. De minderjarige dochter van het stel paste op een andere locatie in het centrum op diverse andere goederen, eveneens afkomstig van diefstal. In totaal werden 38 gestolen goederen aangetroffen afkomstig uit een drietal winkels. De waarde van de weggenomen goederen bedraagt ruim € 314,-. Tegen het stel wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.