Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 23 juni 2015, 13:28

Onverwacht bezoek voor autoinbreker bij thuiskomst

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

APELDOORN – In Apeldoorn heeft de politie maandagnacht dankzij een getuige een auto-inbreker in de kraag kunnen pakken. De man, een 33-jarige Apeldoorner en een bekende van de politie, werd vrijwel op heterdaad betrapt.

 

Een getuige waarschuwde rond 00.30 uur de politie nadat hij de auto-inbreker had betrapt op het Magistratenveld. Na ontdekking sloeg de inbreker op de vlucht. Toen de getuige hem wilde tegenhouden stelde de man zich dreigend op, waarna hij kon ontkomen. Politieagenten herkenden de man aan zijn signalement en wachtten hem thuis op. Toen hij daar even later aankwam werd hij ingerekend. Bij een eerste onderzoek werd de buit, een autoradio, aangetroffen. In huis bleek de man er nog enkele te hebben liggen waarvan nog onderzocht wordt of ze ook gestolen zijn. De Apeldoorner zit voorlopig vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.