Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 juni 2015, 15:21

Fietser beroofd met wapen in Twello

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

TWELLO – De politie onderzoekt de beroving van een 32-jarige fietser op het Zwarte Pad in Twello. De beroving vond plaats op donderdag 24 juni. Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

 

De beroving vond plaats omstreeks 6.00 uur op het Zwarte Pad (parallelweg langs het spoor), ongeveer 30 a 40 meter voor de N344 in Twello. De man fietste vanuit Deventer over de spoorbrug. Hij verklaarde dat de weg werd versperd door twee mannen op een zwarte scooter. De man die achterop de scooter zat, ging voor de fietser staan bedreigde deze met een wapen. Vervolgens moest de fietser zijn portemonnee, telefoon en geld afgeven. Nadat hij dit had gedaan, reden de twee mannen op de scooter weg richting Deventer.

 

Signalement

Van de twee daders is het volgende signalement bekend. Beide mannen droegen een zwarte helm met zwart vizier. Ze reden op een zwarte scooter, die een opvallend hard geluid maakte (alsof de uitlaat lek is).

 

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van de beroving. Met name met een fietser die ten tijde van de beroving over de spoorbrug richting Deventer fietste komt de politie graag in contact. Deze man was al wat ouder, had grijs haar en droeg een bril.

 

Heeft u informatie over de beroving of weet u wie de man is die over de spoorbrug richting Deventer fietste? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000

112 Twello

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Twello lees je in onze categorie 112 Nieuws Twello. Alle 112 alarmeringen uit Twello kan je live volgen via 112 meldingen Twello.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.