Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 juni 2015, 17:05

Apeldoorner steelt koper in voormalig schoolgebouw

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

ZUTPHEN – In de nacht van woensdag op donderdag 25 juni heeft de politie een 27-jarige man uit Apeldoorn en een 26-jarige vrouw uit Wapenveld aangehouden op verdenking van poging koperdiefstal.

 

De politie ontving een melding van een getuige die het verdacht vond dat de twee rond 04.30 uur rondliepen op het terrein van een voormalig schoolgebouw aan de Voorsterallee in Zutphen. De politie ging ter plaatse en trof de man en de vrouw aan op het terrein. De man werd aangetroffen vlakbij een kruipruimte waar hij vermoedelijk net koperen buizen had losgeknipt. De man droeg een lamp op zijn voorhoofd en had een knipschaar binnen handbereik liggen. De man en vrouw zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

112 Zutphen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zutphen lees je in onze categorie 112 Nieuws Zutphen. Alle 112 alarmeringen uit Zutphen kan je live volgen via 112 meldingen Zutphen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.