Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 30 juni 2015, 12:08

Opnieuw aandacht aan overval Aristotelesstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:51 uur

APELDOORN – Het overvallenteam van de politie besteedt opnieuw aandacht aan een woningoverval aan de Aristotelesstraat te Apeldoorn. Op 16 oktober 2013 werd een woning overvallen door twee mannen met bivakmutsen.

 

Het duo drong de woning binnen met onder andere een vuurwapen. Na een worsteling met de bewoners vluchtten de overvallers de woning uit, ze maakten geen buit. De bewoners bleven hierbij ongedeerd. De politie heeft direct ter plaatse onderzoek gedaan met onder meer een speurhond en heeft diverse sporen veiliggesteld, waaronder DNA-sporen.

 

Een uitgebreide uiteenzetting van de aangetroffen sporen en de getuigenverklaringen in combinatie met de jongste politiegegevens bood onlangs nieuwe inzichten. Gezien de ernst van dit feit zag de politie voldoende aanleiding het onderzoek nieuw leven in te blazen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.