Redactie 112 0 reactie(s) di 30 juni 2015, 16:05

Apeldoorner heeft spullen in auto voor hennepkwekerij

Laatst bijgewerkt: zondag 12:51 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 30 juni een man aangehouden die spullen in zijn auto had die voor een hennepkwekerij bestemd waren. Dat gebeurde na een melding van iemand die zag hoe de ‘verdachte spullen’ in de auto geladen werden.

 

De politie ging daarop naar de Kapelstraat, waar de agenten de man zagen lopen. Hij vertelde dat hij niet bij de auto hoorde, maar volgens de melder was dit wel het geval. Daarop is de 36-jarige

 

Apeldoorner aangehouden. Hij bleek de sleutel van de auto op zak te hebben. Agenten zagen in de auto spullen liggen die voor een hennepkwekerij bestemd waren, die zijn in beslag genomen.

 

Sinds maart van dit jaar zijn ook voorbereidingshandelingen voor het bouwen van een hennepkwekerij strafbaar. De politie treedt op als er meerdere zaken aangetroffen worden die duidelijk bedoeld zijn voor de teelt van hennep.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.