Logo 112Apeldoorn

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 12:10

Duo betaalt koelkast met vals geld en loopt tegen de lamp

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:52 uur

APELDOORN – De politie heeft op maandag 6 juli in Apeldoorn twee mannen aangehouden die een koelkast met vals geld hadden betaald. Het gaat om twee mannen van 18 en 22 jaar uit Arnhem.

 

De twee hadden via internet een koelkast gekocht, en betaalden de verkoper met vals geld. De mannen hadden echter pech: de verkoper was een oplettende agent die privé zijn koelkast verkocht. De agent zag dat de serienummers van de briefjes van vijftig identiek waren, en schakelde zijn collega’s in.

 

Die hebben de twee mannen aangehouden, de politie zal verder onderzoek naar hen doen. De politie benadrukt dat het altijd belangrijk is om aangifte te doen van vals geld. Op die manier krijgt de politie meer inzicht waar vals geld wordt uitgegeven, waardoor daders gepakt kunnen worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.