Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 14:01

Apeldoornse inbrekers betrapt door buren in woning Wijhe

Laatste update: 1 jaar geleden

WIJHE – Twee mannen uit Apeldoorn (25 en 56) zijn maandagmiddag 6 juli aangehouden voor inbraak in een woning aan de Kappeweg.

 

Buren ontdekten twee vreemde mannen in de woning en zagen dat er een raam was opengebroken. Zij informeerden de politie via 112. Toen het tweetal merkte dat zij betrapt waren gingen ze er vandoor. De Apeldoorners konden later op basis van hun auto en signalementen worden aangehouden in de omgeving Olst. Onduidelijk is nog of de mannen iets hebben meegenomen. Zij zijn ingesloten. Tegen hen is een onderzoek gestart.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons